Maling og lakk

Vårt hovedområde på produktsiden er maling; ute og inne. Med maling mener vi selvfølgelig også farger og fargevalg i kombinasjon med riktig produkt.
Våre viktigste leverandører er Jotun, Scanox og Akzo Nobel, og i tillegg får vi maleverktøyet og tilbehøret levert fra Jordan.
Vår butikk har mange års erfaring med eget malingsbruk, og valg av riktige produkter som fungerer ute / inne når hus og hjem skal fornyes. Derfor har vi også over mange år utviklet egne produkter med spesielle egenskaper som kun finnes i Fargerike-butikkene.
Disse produktene bærer vårt eget kvalitetsstempel, og finnes under navnene Baron for utvendig bruk, samt Baronesse for interiør bruk. Tilhørende disse produktene, finnes det også et stort utvalg egne farger.
Vår største ambisjon, er å skape trygghet gjennom gode råd og veiledning slik at våre kunder vil føle en trygghet ved å benytte anbefalte produkter for å oppnå et godt sluttresultat.
Vi har alltid mange fargekart og fargeprøver du gjerne må ta med for å finne nettopp den fargen som passer best hos deg.

malingcollage

JOTUNS FargeVelger - er et fargevelgerverktøy som enkelt lar deg prøve ut ulike farger på huset inne og ute.
JORDAN Flott hus på 1-2-3
JORDAN: Råd og tips for utendørs vedlikehold
JORDAN: Råd og tips for innendørs oppussing

SCANOX: - er en av de ledende norske leverandører av maling, beis og lakk både for profesjonelle og gjør-det-selv markedet.

S