Tekstiler og Solskjerming

Vi har alt du trenger for å få ideer, inspirasjon og lyst til å innrede med helt spesielle løsninger, skreddersydd nettopp for dine vinduer. I butikken finner du eksponert mengder av farger og mønstre i et stort utvalg stoffer du kan velge blant.
I tillegg til å være dekorative elementer i hjemmet, har gardiner, persienner, pliseer, lifter og lameller mange nyttige funksjoner ved at de forhindrer innsyn, og skjermer mot ubehagelig solskinn på den lyse tiden av året.
Tekstiler og solskjerming skal oftest tilpasses på eksakte mål. Vi hjelper deg i form av et hjembesøk for å få løsningene eksakte. I tillegg har vi egen sydame som hjelper til med alt innen søm. Vi kan også være til hjelp med montering ved behov.

faber

MOFLIN Gardin: - er i dag en ledende distributør av gardiner. Ofte utvikler Moflin sine egne mønstre og fargestillinger for å møte behovet i markedet. For å kunne garantere et høyt kvalitetsnivå blir varene produsert på høyteknololgiske fabrikker, hovedsaklig i Europa

KIRCH: Kirsch Skandinavia produserer og markedsfører gardinstenger og solskjerming under de kjente varemerkene Kirsch, Luxaflex® og Gardinia

Vista Norge AS: - er en totalleverandør innenfor gardinoppheng og solavskjerming.

 

S